AJAX Keypad WH

AJAX Keypad WH
Vezeték nélküli érintésvezérelt billentyűzet; központ élesítése/tiltása, részleges élesítés/tiltás, pánik risztás, LED visszajelzés.
30 956,2 Ft + ÁFA (br. 39 314,37 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A vezeték nélküli érintőbillentyűzet az Ajax biztonsági rendszer élesítésére/hatástalanítására szolgál. A bejárati ajtó közelében lévő helyiségben van, hogy gyorsan hozzáférjen a billentyűzethez.- A vezeték nélküli érintőbillentyűzet az Ajax biztonsági rendszer élesítésére/hatástalanítására szolgál. A bejárati ajtó közelében lévő helyiségben van, hogy gyorsan hozzáférjen a billentyűzethez.

- Ha a betörő megpróbálja beütni a kódot, egy csendes riasztási jel megy a távfelügyeletnek

- A billentyűzet automatikusan lezár, ha túl sokszor visznek be hibás kódotAmikor egy digitális kód beütésre kerül a billentyűzeten, az eszköz biztonsági üzemmódokat vált. A visszajelzések megmutatják a jelenlegi biztonsági állapotot, érzékelő hibákat, vagy a Hub-bal való kommunikáció megszakadását.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Gyártó
AJAX
Szín
Fehér
Cikkszám
AJAXKeypad_WH