AJAX HomeSiren WH

AJAX HomeSiren WH
Vezeték nélküli beltéri hangjelző; állítható hangerő (81-105dB@1m), LED visszajelzés, külső fényjelző csatlakoztatási lehetőség (fehér)
19 347,9 Ft + ÁFA (br. 24 571,83 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Vezeték nélküli beltéri sziréna, mely nagy hangerővel tudatja egy érzékelő aktiválódását. Veszélyre való figyelmeztetés vagy behatoló elrettentése érdekében beltérben kerül felszerelésre.- Beépített LED segítségével jelzi az élesített/hatástalanított módokat

- Szükség esetén külső LED is csatlakoztatható

- Állítható hangerősség és riasztási időtartamAz eszköz az érzékelők aktiválódását hang- és fényjelzéssel jelzi. A hang erőssége és a jelzés időtartama mobil alkalmazással állítható.Külső LED csatlakoztatása is lehetséges. Lakáson vagy irodán kívülre is telepíthető a biztonsági rendszer állapotának figyelemmel kísérésére.A dobozából kivéve azonnal működőképes. Az akkumulátor előtelepített, így nincs szükség az eszköz szétszedésére. Mobilalkalmazáson keresztül állítható be és az érzékelők csupán egyetlen kattintással csatlakoztathatók. A SmartBracket rögzítésnek köszönhetően percek alatt felszerelhető.
Adatok
Gyártó
AJAX
Kültéri/Beltéri
Beltéri
Szín
Fehér
Hang-/Fényjelző
Hang- és fényjelző
Cikkszám
AJAXHomeSiren_WH